aduofua

in progress~

Kategori: Nål och trådNu är överdelen på klänningen klar, den blir lite oversize men jag tror att det fungerar. Nu ska jag bara göra en hög midjekjol i svart.

handledarkurs och en läskig typ

Kategori: Lite av allt möjligt

Det börjar bli på tiden att jag skaffar körkort, så idag var pappa och jag på handledar utbildning. Tre timmar låång!! Det var faktiskt inressant och lärorikt men drygt för jag hade så ont i huvudet. Aja, nu är det i alla fall överstökat. Imogron ska jag på min första körlektion med en trafikskola, spännande!

Tidigare idag när jag vandrade omkring på stan stötte jag på "the creep från the biblioteket". 
För er som inte vet så är det en afrikan, rätt gammal, som helt random började prata med mig på biblioteket en gång. Jag svarade artigt men tyckte att han var fett läskig och när han tog upp sin kamera ur väskan sa jag hej då och sprang därifrån. När jag ser honom på stan går jag över på andra sidan gatan, vänder om eller springer in i en affär.
Men denna gång upptäckte jag honom försent. Jag svarade hans hälsning och försökte gå förbi men han ville stanna och prata. Han ville att jag skulle honom med svensk grammatik någon gång... Tyvärr, men nej tack!  Jag känner honom inte ens, fast han påstod det motsatta.

Nu ska jag sova, good night!

we can dance

Kategori: Lite av allt möjligt

OBS! Från det senaste glee avsnittet "Dream on"!