aduofua

YES!

Kategori: Lite av allt möjligtAlla prov/tentor hittills har gått bra!

nära döden upplevelse

Kategori: Lite av allt möjligt

Åh hjälp. Trodde att jag skulle dö nyss! Jag var ute och lämnade av en kompis som varit här och pluggat. På väg tillbaka när jag skulle dra nyckeln för att låsa upp portdörren hör jag en hund morra och komma springande mot mig. I panik försöker jag låsa upp dörren men inget händer. Så jag vänder mig om och försöka komma på hur jag ska skydda mig från denna dreglande best storleken är inte viktig och då låste dörren upp sig av sig själv och jag kunde springa in och stänga efter mig innan hunden hann ifatt mig. Huvva.

Hur som helst, det gick inte så bra med datorförbudet men jag har ändå fått rätt mycket gjort. Som sagt var en tjej i klassen här och det är alltid bra att ha någon att förhöra sig med. Man går in två och två så vi bestämde oss för att gå tilsammans. Förra anatomiprovet vi hade varade från 14.00 till ~01.00!! För att slippa behöva vänta så länge ska vi gå tidigt.

Godnatt.


Dear blank, pease blank.


plugg~

Kategori: Lite av allt möjligt

På fredag har vi det fruktade organprovet. Idag var sista möjligheten att kolla på alla organ och jag lyckades gå igenom alla. Nu behöver jag bara försöka pränta in deras artärer, vener och nerver. Imorgon är vi lediga så jag har gott om tid men för att försäkra mig om att jag använder tiden rätt ska jag ha datorförbud från 8.00-21.00~ish imorogn. Får se om jag lyckas. Brukar alldrig lyssna på mig själv....

Bai