aduofua

Besök

Kategori: Lite av allt möjligt

Min yngsta syster är på besök och det är något som jag verkligen sett fram emot. Jag har gjort planer som jag hoppas att hon ska uppskatta. Imorgon ska hon få följa med till Mullsjö och se vad jag har för mig där.
 
Jag glömde förresten visa denna nya skapelse i svartlera som jag började på då handen är så gott som klar.
 
 
Syster yster och jag gjorde det mysigt för oss själva igår kväll och satte oss på golvet och målade och kollade på Wrek-it Ralp. Med insperation av Egon Schiele fortsatte jag på min målning, jag ska fortsätta jobba med den lite men jag måste säga att insperationen verkligen flödar när mina systrar är i närheten, det är verkligen något magiskt med dem. 
 
 
 
 

Black clay

Kategori: Konst och formåret 13/14, Lite av allt möjligt

Nu har vi lämnat drejningen lite för att forsätta med skulptering och vi fick i uppgift att göra två självporträtt. Ett skulle avbilda oss fysiskt och det andra abstrakt. Idag började jag med det ena och det ska föreställa min hand och lite småsaker som jag sen ska engobera. Jag bestämde mig för att testa en ny lera också, svartlera denna gång. 
 
 
 
 
 
 

Avslag

Kategori: Lite av allt möjligt

Det här var mina bidrag till "Ungdomens Vårsalong" men tyvärr kom jag inte in så jag tänkte att jag kunde lägga upp dem här. Det är alltid jobbigt att bli avslagen så där och nu skäms jag och ångrar att jag ens skickade in bidragen i första början, inte för att jag själv inte tycker om dem men för att jag visat en bit av mig själv för helt främmande människor och de gillade det inte, jag vet inte ens hur de reagerade på det så det finns inga slutsatser jag kan dra för att lugna ner mig själv. Haha vad dramatiskt det låter.. men jag behövde avreagera mig lite, det är inte så farligt egentligen, lite jobbigt just nu men det går över snart. 
 
 
ugh