aduofua

Avslag

Kategori: Lite av allt möjligt

Det här var mina bidrag till "Ungdomens Vårsalong" men tyvärr kom jag inte in så jag tänkte att jag kunde lägga upp dem här. Det är alltid jobbigt att bli avslagen så där och nu skäms jag och ångrar att jag ens skickade in bidragen i första början, inte för att jag själv inte tycker om dem men för att jag visat en bit av mig själv för helt främmande människor och de gillade det inte, jag vet inte ens hur de reagerade på det så det finns inga slutsatser jag kan dra för att lugna ner mig själv. Haha vad dramatiskt det låter.. men jag behövde avreagera mig lite, det är inte så farligt egentligen, lite jobbigt just nu men det går över snart. 
 
 
ugh

KOMMENTARER:

  • Anonym säger:
    2014-02-09 | 12:21:15

    du har varit otroligt duktig och jobbat jättehårt! DIna bilder är fantastiska och under väldigt kort tid har du växt så himla mycket. Jag är så stolt över dig. Jag tror att alla genier måste bli avlsagna innan de blir kallade "genier".

    Astrid Lindgren blev avslagen av bonier karlson. Jag kan inte inbilla mig hur de mår nu. Tekcnaren som gjorde Attack on Titan blev avlsagen av Shounen Jump. Idag är han en av de mest populära mangatecknare!

    Det är sant att du inte har en aning om vad de sa men det gör ingenting. Det enda som spelar någon roll är att du använder det här avlsaget som en pusch till att bli SÅ BRA att de en dag kommer att få ångra att de inte tog med dig. Det är deras förlust. Inte din. Om du någonsin tvivlar på dig själv så låt mig övertyga dig: DU ÄR FATNSTISK. DIN KONST ÄR OTROLIG.

Kommentera inlägget här: