aduofua

Hängselbyxor

Kategori: Nål och tråd

Jag hittade min lista (tappade bort den efter att jag skrivit den) med grejer som jag vill göra i sommar idag och blev glatt överaskad över att jag faktiskt kunde bocka av en del. 
 
En av sakerna jag hunnit med och som jag lovat att lägga upp är jumpsuiten som varit mitt sommarsyprojekt. Jag hittade mönstret på tradera men det var ett mönster för gravida. Jag tänkte att jag kunde fixa till slutresultatet lite då jag letat efter precis det mönstret, förrutom graviddelen då. Men jag blev nöjd med resultatet och tycker den är jättesöt. Tyget som plufsar sig där fram när jag böjer mig fram gör mig inte så mycket. Tyget köpte jag i London förra sommaren men tyvärr räckte det inte till ett långt byxpar men det får bli projekt nummer 3 för jag håller på med ett till par nu i ett annat material. Lägger upp en bild på den också när den är klar. 
 
 
 

23.53

Kategori: Lite av allt möjligt

Det är sent men ändå händer mycket här hemma just nu. Mamma har semester och reser till Dubai imorgon med vänner och Olivia beger sig till Danmark om ett par timmar för en illustrationsutbildbning!! Hade jag inte jobbat hade jag också åkt. Vi får se vad pappa, Gloria och jag hittar på här hemma. Nu måste jag sova annars blir det tungt på jobbet imorgon.
 

"Madness, 2012"

Ugh.

Kategori: Lite av allt möjligt

Har försökt skriva ett blogginlägg i drygt tre veckor nu men det verkar aldrig riktigt finnas tid till det så nu kör jag bara på. 
Idag är jag ledigt från jobbet vilket jag kände behövdes. Förra veckan var det mycket och stressigt och så ska jag jobba i helgen också. Det börjar kännas i kroppen. 
 
Inför sommaren gjorde jag en lista på alla saker jag vill försöka hinna göra innan jag återvänder till skolan. 
En av sakerna på listan var att sy ett par hängselbyxor/shorts och det har jag faktiskt gjort! Eller nästan, ska bara finjustera den lite innan jag lägger upp en bild. 
 
Har suttit alldeles för länge med det här inlägget nu så bai. 
 
 
Detta är för övrigt den bästa gifen på internet. Ville bara säga det.